Vestforsynings kolleger undrer sig

Andre forsyningsselskaber kunne ikke finde på at give så gode tilbud som Vestforsyning i Holstebro.

Flere midt- og vestjyske forsyningselskaber undrer sig over, at deres kollega i Holstebro har tilbudt en kommende sportsarena 30 procents rabat på varmeregningen.

Peter Vadstrup Jensen fra HMN Naturgas, siger til TV/Midt-Vest, at selskabet ikke giver rabatter.

- Så ville vi tabe penge. Og det overrasker mig lidt, at de (Vestforsyning) giver rabatter. 30 procent er altså også en stor rabat, siger Peter Vadstrup Jensen.

Regningen skal betales

I EnergiMidt i Silkeborg siger markedschef Peter Kristensen, at det ikke giver mening for selskabet at give storkunderabat.

- Så skulle pengene hentes et andet sted i forretningen. Og det vil sige, at andre vil komme til at betale for det, siger Peter Kristensen.

Sagen begyndte, da det kom frem, at politikerne i Holstebro har sagt nej til at investere i en varmepumpe, der kan forsyne en kommende sportsarena med gratis overskudsvarme fra Færch Plast. Og at forsyningsselskabet Vestforsyning samtidig har tilbudt arenaen 30 procents rabat på varmeregningen.

Lægaard: En god forretning

Den nyvalgte formand for Vestforsyning, Arne Lægaard, har hidtil afvist at kommentere sagen. Han har henvist selskabets direktør. Men onsdag sagde Lægaard ja til et interview - og han afviser, at Vestforsyning har givet sportsarenaen et så godt tilbud, at selskabet taber penge på det.

Lægaard siger, at Vestforsyning har givet et godt tilbud for at være konkurrencedygtig overfor naturgassen.

Arne Lægaard svarer på kritikken - se journalist Jesper Ibfelts interview:

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.