Vanvidsbilist mistede kørekortet: Kørte 186 kilometer i timen

Politiets fotovogn blitzede 102 bilister øst for Skave. En ung mand kørte mere end dobbelt så hurtigt som tilladt.

Der var rigeligt at komme efter, da en af politiets fotovogne i sidste uge lagde vejen forbi Viborgvej lidt øst for Skave ved Holstebro.

102 bilister blev på fem timer blitzet af den automatiske trafikkontrol, fordi de kørte for hurtigt - men specielt fartsynder nummer 100 skilte sig ud.

Det drejede sig om en mand i 20´erne fra Holstebro-egnen. Han blev målt til at køre 186 kilometer i timen på strækningen, hvor højeste tilladte hastighed er 80.

- Jeg kan kun ryste på hovedet. Det er vanvittigt at køre så stærkt, lyder reaktionen fra lederen af færdselsafdelingen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Glintborg.

Når man bliver blitzet af en af politiets fotovogne, kommer den kontante afregning først efter nogle dage. Den unge vanvidsbilist mærkede dog en konsekvens med det samme.

Operatøren i fotovognen sørgede nemlig for at orientere vagtchefen, og en politipatrulje, der var i nærheden, fandt hurtigt frem til den unge mand. Hans kørekort er nu blevet inddraget, ligesom han kan se frem til en bøde over 10.000 kroner.

Det var i øvrigt lokale beboere, der havde opfordret politiet til komme forbi med den automatiske trafikkontrol. De lokale oplever, at der generelt bliver kørt meget stærkt på strækningen øst for Skave og efter det nedslående resultat i sidste uge lover Henrik Glintborg, at AKT-vognen kommer igen en anden gang.

SE OGSÅ - fotovogne på bestilling er en stor succes. Indslag fra september 2019.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.