Vandt to millioner kroner: - Måske bliver der til en ferie med konen

Indsatsen var ti kroner, udbetalingen to millioner kroner efter et spil KENO. Den heldige mand fra Holstebro holdt nyheden hemmelig for vennerne.

Det var lidt af en tilfældighed, at en mand i halvtredserne fra Holstebro Kommune kunne træde ind i det nye år som millionær. De få sportsbegivenheder kort før jul fik manden til at træffe et valg, der kort efter skulle vise sig at være to millioner skattefrie kroner værd. 

quoteJeg har aldrig vundet noget stort før, så det var noget af en overraskelse, jeg fik nede i kiosken.

Anonym millionær fra Holstebro

- Jeg plejer egentlig at oddse på sport ofte, men der var ikke rigtig nogen kampe at spille på. Derfor gav jeg Keno et skud. Jeg har en kupon med udvalgte tal, som jeg spiller på engang imellem. Jeg har aldrig vundet noget stort før, så det var noget af en overraskelse, jeg fik nede i kiosken, da de kørte kuponen igennem, lyder det fra den glade vestjyde i en pressemeddelelse. 

I kiosken fik manden, der ønsker at være anonym, besked på at gevinsten var på over 9999 kroner. Derfor skulle han forbi banken for at få gevinsten udbetalt. Nytåret blev fejret med gode venner, dog holdt den glade mand og hans kone nyheden for sig selv. For selvom de nok er glade, så har de ikke planer om at ændre deres liv radikalt. Eksempelvis har manden ingen planer om at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet. 

quote- Selvom jeg har mulighed for at gå på efterløn om få år, så tror jeg ikke engang, jeg vil gøre det. Men det er da rart at vide, at der er luft i budgettet

Anonym millionær, Holstebro

- Jeg ville blive for rastløs, hvis jeg skulle holde på med at arbejde. Så selvom jeg har mulighed for at gå på efterløn om få år, så tror jeg ikke engang, jeg vil gøre det. Men det er da rart at vide, at der er luft i budgettet, når man en dag er nødt til at stoppe på arbejdsmarkedet, lyder det fra manden. 

En ekstra lang sommerferie og en tur til Caribien har ægteparret dog tænkt sig at bruge lidt af pengene på. 

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.