Valgren trænede med vestjysk cykelhold

Michael Valgren havde med en kort pause efter karrierens største triumf i Belgien tid til at træne på de vestjyske landeveje.

Michael Valgren, der lige nu anses for en af Danmarks bedste cykelryttere, brugte en kort pause mellem forårsklassikerne til at gæste de vestjyske landeveje omkring Holstebro torsdag aften.

Det var virksomheden Ceramic Speed og deres eget cykelhold, der fik uventet besøg af den 26-årige cykelrytter, der oprindeligt kommer fra Østerild. Virksomheden producerer blandt andet kæder og kranksæt til cykler, og er netop leverandør til Valgrens cykler. Virksomhedens direktør, Jacon Czismadia, har derfor haft kontakt til ham i en årrække. Valgren har dog aldrig besøgt virksomheden i Holstebro før.  

- Vi har kendt Michael igennem mange år og har også været sponsor for Astana tidligere. Han er glad for vores produkter, og derfor havde vi snakket om, at han skulle komme på besøg og cykle en tur med vores cykelhold, og så passede det pludselig ind, siger han. 

Og det var en stor oplevelse for virksomheden og dets cykelhold - især fordi Michael Valgren for bare halvanden måned siden vandt den belgiske semi-klassiker Omloop Het Nieuwsblad. Den 26-årige Thybos største triumf i karrieren. 

- Han havde lige en pause mellem forårsklassikerne og skal ikke køre i weekenden, så det var vores held, at han havde tid. Det var da et sjovt event, især oven på de gode resultater han har leveret, siger Jacob Czismadia. 

Der var også tid til en kort pause, da Michael Valgren cyklede en tur med Ceramic Speeds cykelhold torsdag aften.
Der var også tid til en kort pause, da Michael Valgren cyklede en tur med Ceramic Speeds cykelhold torsdag aften.
Foto: Privatfoto: Jacob Czismadia

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.