V-kandidat dropper landspolitik

Venstre i Holstebro skal nu på jagt efter en ny folketingskandidat.

Venstres folketingskandidat fra Holstebro-kredsen Marianne Bredal har besluttet ikke at genopstille til Folketinget. Hun stillede også op ved sidste valg, hvor hun heller ikke blev valgt.

- Jeg har for lang tid siden besluttet, at hvis ikke det lykkedes denne gang, så var det slut med det. Nu har jeg givet det to forsøg, og så tror jeg, der skal nye kræfter til i Holstebro-kredsen, siger Marianne Bredal.

Under valgkampen var der opmærksomhed omkring Marianne Bredal, da den tidligere borgmester i Holstebro Arne Lægaard åbenlyst gik ud og anbefalede vælgerne at stemme på konkurrenten Thomas Danielsen. Blandt andet det får Marianne Bredal til nu at vende ryggen til landspolitik.

- Jeg tror, der ligger et stort stykke arbejde for Holstebro-kredsen i at få ryddet op i deres organisation, så de kan stå samlet omkring den kandidat, der skal efterfølge mig og klart få defineret hvad, det er for nogle opgaver og forventninger, der er til den kandidat, så vi ikke kommer til at stå i den situation her en anden gang, siger Marianne Bredal.

Marianne Bredal blev den folketingskandidat i hele landsdelen, der har haft størst tilbagegang siden valget i 2011.

Hør hele interviewet med Marianne Bredal:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.