Udskydelse af James Bond tvinger ny biograf til at udskyde åbningsgalla

Coronavirussen er skyld i, at flere biografer verden over holder lukket. Derfor er premieren på den nye James Bond film udskudt, så man skal nu vente helt til slutningen af året, før man kan se den nye agent-film.

Åbningsfesten i Holstebros nye biograf er blevet udskudt. James Bond-filmen er påvirket af coronavirusset, og producenten har derfor valgt at udskyde filmen til november.

Der var gjort klar til at slå dørene op til BIG BIO, hvor den nye Bond-film skulle vises, men nu er plakaterne pillet ned.

- Det var da superærgerligt, også fordi jeg tænkte, det var en fantastisk åbningsfilm at starte en ny biograf op med. Vi havde, i BIG BIO glædet os rigtig meget til at skulle åben op med en galla på James Bond, siger Louise Obel, der er indehaver af biografen.

Præmierne på den nye film med agent 007 er blevet udskudt, fordi mange biografer i Kina, Sydkorea og Italien er lukket. Derfor måtte den planlagte gallafest i biografen aflyses.

Ny misssion

Da det ikke er muligt med James på lærredet, har Louise Obel valgt at fremskynde datoen. Det er nu planlagt, at man kan komme ind og se film en uge tidligere.

- Normalt der plejer man at skyde den anden vej og sige, godt så fik vi lidt pusterum, men vi vil gerne åbne så hurtigt som muligt. Der ligger nogle spændende film til release den 26., som vi gerne vil have lov til at vise hernede i vores nye biograf, siger Louise Obel.

Sløret er endnu ikke løftet for, hvilken film biografen vælger at vise på åbningsdagen, men der er flere muligheder.

To store film har præmiere. Det er blandt andet den oscarnominerede Little Women og den nye live-action udgave af Disney filmen Mulan.