Udrykningskøretøj involveret i ulykke i Holstebro

Fire biler har tirsdag eftermiddag været involveret i en alvorlig ulykke i Holstebro – en mand er i kritisk tilstand.

Opdateret kl. 13.06

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, fortæller til Ritzau: - Der er en mistanke om, at han måske har fået et ildebefindende, hvilket så har ført til ulykken. Det kan vi dog ikke sige noget endeligt om endnu.

  Opdateret 12. juni kl. 08.40

  Politiet fortæller tirsdag morgen, at den 64-årige mand i falck-bilen, som blev fløjet på sygehuset, nu er i stabil tilstand.

   Ved firetiden tirsdag eftermiddag var fire biler involveret i en alvorlig ulykke på Herningvej ved Nybo Bakke i udkanten af Holstebro.

   Et udrykningskøretøj var på vej til at assistere ved en anden ulykke på Holstebromotorvejen, og da den med fuld fart kører over i modsatte kørebane, i sydgående retning, rammer den en modkørende bil, som er på vej ind mod Holstebro. I følge vagtchefen ser hændelsesforløbet således ud:

   quoteDen 65-årige mand i udrykningskøretøjet (part 1) er blevet fløjet på sygehuset, og han er i kritisk tilstand.

   Rene Pagh, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

   Udrykningskøretøjet (part 1) rammer en modrørende bil (part 2), som så også rammer en modkørende bil (part 3). Part 1 rammer igen en anden bil (part 4), og det sammenstød får part 1 til at fortsætte direkte ind i et træ, som vælter ned over vejbanen.

   - Den 64-årige mand i udrykningskøretøjet (part 1) er blevet fløjet på sygehuset, og han er i kritisk tilstand, siger Rene Pagh, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.

   Personerne i de tre andre biler er også kommet til skade. Part to og tre er kommet på sygehuset, og part fire er kommet på skadestuen.

   Nybo Bakke er spæret i begge retninger, og lige nu er en bilinspektør på stedet, fordi ulykken er af så alvorlig karakter.

   - Al det vand har gjort, at vejen har været ufattelig glat. Og da udrykningskøretøjet rammer træet, som så vælter, spærrer det også meget for trafikken, siger Rene Pagh, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.

   En mand er i kritisk tilstand efter, at han i eftermiddag var involveret i bare en ud af flere episoder i trafikken omkring Holstebro.

   Sådan skal du køre, når der er meget vand på vejene:


   Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.