Uafgjort bronze-kamp i Holstebro

I den første bronzekamp i mændenes håndboldliga spillede Team Tvis-Holstebro og Kolding lige op med hinanden.

Helt ind til sidste fløjt var torsdagens bronzekamp mellem Team Tvis-Holstebro og Kolding en nervepirrende affære. De to hold spillede den første af to kampe i Holstebro, og efter de 60 minutter var færdigspillede, stod der 21-21 på måltavlen.

- Det er et OK udgangspunkt til formentlig en lige så tæt kamp i Kolding på onsdag, mener Patrick Wiesmach fra Tvis-Holstebro.

Kæmpede sig tilbage

Det var ellers gæsterne fra Kolding, der var bedst i kampens begyndelse, hvor de på et tidspunkt var foran med fem. Men Tvis-Holstebro kæmpede sig op og ved kunne gå til pause med 11-11. Også i 2. halvleg trak gæsterne fra - men med fire Tvis-scoringer i træk spillede hjemmeholdet sig igen tilbage i kampen, der endte 21-21.

- Mine spiller klarer sig utrolig godt i forsvaret, og Anders Petersen leverer en god præstation i målet. Men vi brænder tre straffe og for mange store chancer. Men de kæmpede for det. Og dem der sagde, at de ikke var klar til at spille om bronze har taget fejl, siger Tvis-Holstebros træner Claus Uhrenholt til klubbens hjemmeside.

 

Første bronzeduel mellem Tvis Holstebro og Kolding i Gråkjær Arena