Tyrekalv totalskadede bil

En mand påkørte tirsdag en fritgående tyrekalv ved Vinderup og totalskadede sin bil.

Ved 23-tiden tirsdag aften påkørte en 53-årig mand en fritgående tyrekalv på Viborgvej udenfor Vinderup. Kalven mistede livet ved sammenstødet.

- En hel flok kreaturer var stukket af fra deres indhegning ved en gård ved Vinderup. De løb rundt på Viborgvej, og manden i bilen kunne ikke nå at bremse, så han kørte frontalt ind i tyrekalven, som mistede livet, og mandens bil blev totalskadet ved sammenstødet, siger Henrik Nielsen, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet ringede til landmanden, som ejer de fritløbene dyr, men han var på ferie. Derfor kom hans søn til stedet, og fik dyrene tilbage i indhegningen. Den 53-årige fører kom ikke til skade ved sammenstødet, men måtte alligevel en tur forbi hospitalet for at blive tjekket. Landmanden bliver ikke straffet for at hans dyr løb frit rundt.

- For at kunne sigte landmanden så skal vi kunne bevise, at hegnet ikke er tilstrækkeligt sikret, og det er stort set umuligt. Det er sådan nogle ulykker vi kan risikere, når vi bor i et landbrugsland, siger Henrik Nielsen, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.