Tvis-virksomhed vil børsnoteres

Ejeren af de kendte køkkener Svane og Tvis Køkkener, TCM Group, vil have køkkenvirksomheden børsnoteret.

Status er den samme. De har stadig travlt hos TMK i Tvis. Men de får med al sandsynlighed endnu mere travlt.

quoteJeg glæder mig til det. Det er jo spændende, og vi har i ledelsen arbejdet på det her i et stykke tid.

Ole Lund Andersen, direktør ved TMK, Tvis

Kapitalfonden bag selskabet, IK Investment Partners, har i dag meldt ud, at de vil sælge ud af sine aktier. Samtidig vil ejerne af de kendte køkkener Svane og Tvis køkkener, TCM Group, have køkkenvirksomheden på Børsen hurtigst muligt.

- Jeg glæder mig til det. Det er jo spændende, og vi har i ledelsen arbejdet på det her i et stykke tid. Så det er spændende, at vi er kommet et skridt videre, siger Ole Lund Andersen, som er direktør ved TMK i Tvis.

Fabrikken laver alle køkkenelementer til Svane og Tvis. Og det går hurtigt. I år har virksomheden vækstet med 13 procent, og direktøren tror ikke, at en børsnotering laver om på det.

- Tværtimod ser det ud til, at vi kan blive ved med at fortsætte den vækst, vi har, og det vil igen skabe flere arbejdspladser i Vestjylland. Vi producerer jo alle køkkenerne her i Vestjylland, og det, at vi gør det, skaber simpelthen flere arbejdspladser, siger Ole Lund Andersen.

Børsnotering glæder også de ansatte

Også de ansatte ser lyst på fremtidsudsigterne.

- Jeg er meget sikker på, at arbejdspladserne bliver i Tvis og i Aulum nu med den kommende børsnotering. Så jeg er ikke bange for, at vi mister arbejdspladser. Tværtimod, siger Verner Jensen, som er tillidsrepræsentant ved TMK i Tvis.

Selvom en del af virksomheden inden længe kommer i nye aktionærers hænder, så giver en børsnotering helt nye muligheder.

quoteJeg er meget sikker på, at arbejdspladserne bliver i Tvis og i Aulum nu med den kommende børsnotering.

Verner Jensen, tillidsrepræsentant, TMT, Tvis

- Så ved vi hvert fald, hvordan vores ejerforhold er fremadrettet, og når man er børsnoteret, er der selvfølgelig en masse ting, man skal leve op til, men det sikrer i hvert fald den fremadrettede udvikling af virksomheden. Både på ejersiden og for os, der sidder her i ledelsen, siger Ole Lund Andersen.

TCM Group er nordens tredjestørste køkkenproducent og omsatte de første ni måneder af 2017 for 602,3 millioner kroner. 

1:58