Tvis Holstebro får ny målmand

Afløseren for Michael Bruun er nu fundet. Ny målmand hos Team Tvis Holstebro kommer fra Kolding og hedder Anders Petersen.

Det bliver Anders Petersen fra KIF Kolding, der efter sommerferien skal tage over mellem stængerne, når Michael Bruuns stopper i Team Tvis Holstebro.

Den 28-årige sønderjyde har spillet 11 år i Kolding, hvor han har været med til at vinde adskillige DM-titler. Han har også spillet et hav af kampe på allerhøjeste niveau i Champions Legue.

Men nu var det tid til nye udfordringer, og Team Tvis Holstebro var det helt rette sted for målvogteren.

- Team Tvis Holstebro er en klub, der har haft en kæmpe fremgang de sidste par år. Det er et af de hold, der er mest potentiale i. Det var faktisk et rimelig let valg for mig, siger Anders Petersen.

Anders Petersen var førsteprioritet

Team Tvis Holstebros træner Claus Uhrenholt er også en glad mand. Anders Petersen var nemlig hans førsteprioritet, da Team Tvis Holstebro begyndte jagten på en afløser for Michael Bruun.

- Han er en målmand, der går sin bedste alder i møde. Vi er glade og stolte over, at det sker i Holstebro, siger træneren.

Anders Petersen er en del af Ulrik Wilbeks VM-bruttotrup, og kan blive kaldt til Sverige, hvis der pludselig opstår skader. 

Se et længere interview med Anders Petersen her.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.