TV-show med plads til forbedringer

TV/MIDT-VEST sendte sammen med de syv andre regioner direkte fra det store åbningsshow på Spejdernes Lejr 2012. En produktion med plads til forbedringer.

Spejdernes Lejr 2012 er danmarkshistoriens største spejderlejr. Det betyder også, at der er mange ting, som bliver prøvet for første gang. F.eks. er det første gang, at spejderne selv prøver at stå for store tv-produktioner som lejrens åbnings- og afslutningsshows. Derfor blev åbningsshowet også en tv-oplevelse med plads til forbedringer.

Shows produceres af lejren selv

Spejdernes Lejr har sit helt eget hold af journalister, fotografer og teknikere. TV/MIDT-VEST’s opgave er kun at distribuere signalet til vores egen kanal og til de syv andre regionale stationer. Vi har ingen indflydelse på det indholdsmæssige eller den tekniske kvalitet. Lejrens mediecenter lover dog, at det vil gøre alt for at sikre en højere teknisk kvalitet på resten af lejrens produktioner. Ved det store åbningsshow var der blandt andet problemer med meget rystede og til tider uskarpe billeder. Desuden gik TV-seerne glip af showets sidste minutter.

Enorm interesse nedlagde servere

Interessen for at se åbningsshowet var rekord stor. Aldrig tidligere har TV/MIDT-VESTs net-tv været under pres, men det skete søndag aften. Vores servere blev overbelastede, og leverede derfor kun en hakkende TV-oplevelse til dem der fulgte med fra tvmidtvest.dk.

Det beklager vi selvfølgelig meget, og derfor har vi nu lavet en ny og mere stabil teknisk løsning, som skulle garantere flydende live-tv til alle – uanset hvor mange der klikker sig ind på www.tvmidtvest.dk/live.

Samtidig har vi lagt hele åbningsshowet ud på vores net-tv, så man kan se det i en ordentlig kvalitet. Find udsendelsen på vores TEMA-side om lejren: www.tvmidtvest.dk/spejder.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.