TTH tæt på at vinde grundspillet

Efter sejr over Skanderborg er Team Tvis Holstebro snublende tæt på at vinde grundspillet i herreligaen

På hjemmebanen Gråkjær Arena blev det til en sejr på 29-26 over gæsterne fra Skanderborg. Det betyder, at TTH kun skal bruge ét point i sæsonens sidste to kampe for at vinde håndboldligaens grundspil.

I perioder af kampen i dag førte hjemmeholdet komfortabelt, og bare syv minutter før tid var stillingen 28-19. I de sidste minutter af halede Skanderborg ind på TTH, men sejren var ikke i fare. Team Tvis Holstebro snørrede sækken til og vandt med tre mål.

Med sejren er TTH fem point foran Skjern på andenpladsen. Hvis Skjern lørdag aften spiller uafgjort mod Kolding København, er Team Tvis Holstebro sikre på at vinde grundspillet. Hvis Skjern løber med sejren i aftenens opgør, skal Tvis Holstebro lave et enkelt point i en af de sidste to kampe.