TTH siger farvel til målmand fra sommeren 2020

Det er ikke lykkedes for TTH Holstebro at nå til enighed om en ny aftale med den 22-årige målmand Simon Gade.

Simon Gade i aktion for TTH i 2015 (arkivbillede). Foto: Morten Stricker / Ritzau Scanpix

TTH Holstebros håndboldherrer må undvære den 22-årige målmand Simon Gade fra næste sæson.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Læs også TTH Holstebro booker plads i EHF Cuppens gruppespil

- Parterne har ikke kunnet opnå enighed omkring en ny aftale, og derfor går klubben og Simon Gade hver sin vej. Efter sommeren 2020 er Simon Gade derfor ikke længere at finde i TTH-målet, lyder det.

Simon Gade udgør sammen med Sebastian Frandsen i øjeblikket den bedste målmandsduo i herrernes bedste håndboldrække, Primo Tours Ligaen.

Gade og Frandsen står noteret for redningsprocenter på henholdsvis 38,7 og 40,5, fremgår det af ligaens hjemmeside.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville have fortsat med Simon Gade i mange år endnu. Vi er stolte over den flotte udvikling, som Simon har haft i TTH Holstebro indtil nu.

- Simon er en af vores egne talenter, som via vores talentakademi og talentprogrammet med Holstebro Elitesport har taget hele vejen fra sportsklasserne som 13-årig og til at være en stærk målmand på klubbens ligahold, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Læs også TTH's håndboldherrer vinder stort mod sidste års toer

Simon Gade selv ser frem til nye udfordringer, siger han. Han takker samtidig målmandstræner Michael Bruun for et godt samarbejde.

- Jeg har været utrolig glad og stolt over min tid og udvikling i TTH Holstebro. Det er en fantastisk klub med en stærk Gråkjær Arena. Samarbejdet med Michael Bruun har betydet rigtig meget for min udvikling, og derfor skal Michael have stor tak for den opbakning og udvikling, han har givet mig.

- Jeg har nu været med på ligaholdet i en del sæsoner, og nu føler jeg, at jeg har brug for nye udfordringer, hvor jeg kan fortsætte min personlige og sportslige udvikling, lyder det fra målmanden.

/ritzau/