TTH sætter en stopper for Skanderborgs ubesejrede sæsonstart

Skanderborgs håndboldherrer var på jagt efter sæsonens fjerde sejr ud af fire mulige, men tabte ude mod TTH.

TTH Holstebros Nikolaj Enderleit stod for to af målene i torsdagens kamp mod håndboldherrene fra Skanderborg. (Arkivfoto)

Skanderborg Håndbold havde indtil torsdag haft en fornem indledning på sæsonen i Herre Håndbold Ligaen med lutter sejre.

Torsdag blev der dog sat en gevaldig stopper for Skanderborgs mindre stime efter tre sejre i sæsonindledningen. Skanderborg var efter sejre over Århus Håndbold, Skjern Håndbold og TMS Ringsted på besøg i Holstebro, og her stoppede festen.

TTH Holstebro tog imod, og hjemmeholdet gav bestemt ikke ved dørene og kørte gæsterne over. TTH vandt opgøret 34-27, efter at holdet gik til pausen foran 18-14.

De to point betød, at TTH nåede op på seks point for fire kampe ligesom gæsterne, der med en sejr kunne have sat sig på førstepladsen i rækken. TTH har i de fire første runder slået Ribe-Esbjerg, Mors-Thy og Skanderborg, mens det er blevet til nederlag ude mod Sønderjyske.

Sejr til Bjerringbro-Silkeborg mod Aarhus

Føringen på fire mål fra første halvleg holdt indtil 24-20 ti minutter inde i anden halvleg, men så tog hjemmeholdet fra med fire mål i træk.

Nikolaj Enderleit stod for de to af målene, og da TTH udbyggede føringen til 28-20, så det for alvor svært ud for gæsterne. Føringen kom aldrig i fare, og hjemmeholdet endte med at vinde kampen med syv mål.

Sebastian Frandsen blev topscorer for TTH med 11 mål, mens også Magnus Bramming var målfarlig med ni scoringer i opgøret.

Morten Balling blev topscorer for gæsterne med syv mål.

Senere torsdag tog Århus Håndbold hjemme imod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Her sejrede gæsterne 32-27 og nåede på seks point for fire kampe. Århus har blot hentet to point i sæsonens fire første kampe.