TTH raser - overvejer landsholdsforbud

Dametræneren for Team Tvis Holstebro er rasende på DHF over, at TTH har fået flyttet deres kamp.

Team Tvis Holstebro raser over, at Dansk Håndbold Forbund har flyttet deres ligakamp mod Silkeborg-Voel. Kampen skulle være spillet den 18. oktober, men fordi TV2 ønsker at vise kampen, er den blevet flyttet til 13. oktober.

Det har skabt stor utilfredshed i Team Tvis Holstebro, der har flere spillere på landsholdsopgaver lige op til kampen. Lærke Møller er med det danske A-landshold, og Linn Blohm, Nathalie Hagman og Jamina Roberts er med det svenske A-landshold. Derudover er der flere U20-landsholdsspillere i truppen.

- Det betyder, at vi nærmest ikke har spillere hjemme i dagene op til kampen. De tre svenskere er i Holstebro 12. oktober, altså dagen inden kampen mod Silkeborg-Voel, og det er helt sort, at vi skal spille en kamp under de vilkår - også fordi Silkeborg-Voel ikke har spillere afsted, siger cheftræner Pether Krautmeyer til klubbens hjemmeside.

DHF afviser ændring

Klubben har forsøgt at kontakte DHF for at finde ud af, om kampen kan flyttes. Men indtil videre har TTH fået afvist anmodningen. Derfor overvejer klubben nu at skride til drastiske skridt og forbyde spillerne at deltage på landsholdene.

- Vi har kontaktet DHF, men har fået den besked, at vi ikke skal regne med, at kampen kan flyttes. Bliver kampen ikke flyttet, er vi nødt til at overveje, om vi skal nægte vores landsholdsspillere at tage afsted, siger Pether Krauthmeyer.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.