TTH: Økonomien på ret kurs

Håndboldklubben Team Tvis Holstebro har blandt andet igennem en aktieemission fundet nye penge. Klubben skriver, at økonomien nu er på ret kurs igen.

Ligaklubben har genskabt sit økonomiske fundament. Gennem aktieemission og donationer tilføres TTH 5 mio. kr, det skriver klubben i en pressemeddelelse.

John Gråkjær har som bestyrelsesformand været i front i jagten efter ny kapital til ligaklubben og er i dag en glad og tilfreds mand.

- Det er ingen hemmelighed, at TTH efter nytår var ude i et sandt stormvejr. Vores økonomi haltede. Vi har gennem flere år ikke sat tæring efter næring, og pludselig stod vi så uden direktør og trænere. At vi på rekordtid kunne præsentere en ny direktør og nye ligatrænere viser, at TTH er attraktiv for alle, men også at vi er i stand til at handle hurtigt, siger John Gråkjær.

Klubbens økonomi har haltet bagefter de senere år med underskud på underskud. Egenkapitalen var så langt nede, at en kapitaltilførsel var nødvendigt. Holstebro Sport+Event A/S som er moderselskab for TTH har netop gennemført en aktieudvidelse på 3 mio. kr. Derudover har selskabet fået tilsagn om tilførsel af donationer på ikke mindre end 2 mio. kr.

- Vi har mødt stor velvillighed, når vi har været rundt i erhvervslivet og præsentere de gode værdier, TTH bygger på. Erhvervslivet har kunnet se den betydning TTH har for Nordvestjylland som flagskib, siger John Gråkjær.

Færchfonden har som kulturbærer i lokalområdet givet tilsagn om donation på 1 mio. kr.

Det økonomiske grundlag i Holstebro Sport+Event A/S vil ved næste regnskabsaflæggelse 30. juni 2015 udgøre 5 mio. kr.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.