TTH i klemme: - Skal spille to vigtige kampe på 48 timer

TTH Holstebros succes i årets EHF Cup har skabt en uheldig situation for klubben. Holstebro-herrerne skal spille fire vigtige kampe på blot syv dage. 

Torsdag den 16. maj skal TTH Holstebro-herrerne møde op ved EHF Cuppens Final Four i Kiel. Aftenen inden spiller holdet sidste kamp i slutspillet ude mod Aalborg. Og i alt bliver det til fire afgørende kampe på syv dage.
I den seneste uge har TTH Holstebro forsøgt at finde en løsning med Dansk Håndboldforbund og de andre klubber i slutspillet. Men uden held.

quoteDet er ikke lykkes, fordi man ikke ønsker at dispensere for den regel, der hedder, at man skal spille runde seks og den afgørende slutspilsrunde på samme tid.

John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro

- Jeg synes ikke det er fair, at vi dansk håndbold har en klub, som skal ud og spille fire kampe på syv dage, og jeg synes jo slet ikke, det er fair, at vi har en klub, som skal deltage i Europas næststørste klubturnering i Kiel med 11.000 tilskuere og præmiesum på over en million og masser af tv-seere, og at vi så skal spille tre vigtige kampe på kun fire dage, siger John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.

Det er ikke hver dag, at et hold kommer med til Final Four. Derfor synes direktøren i TTH Holstebro ikke, det kan være rigtigt, at regler skal være så fastlåste.

- Det er ikke lykkes, fordi man ikke ønsker at dispensere for den regel, der hedder, at man skal spille runde seks og den afgørende slutspilsrunde på samme tid. Det er det svar, vi har fået, og derefter har man forsøgt at spørge klubberne, om de synes, det kunne være en god ide at flytte det, men der er tidshorisonten desværre så kort for dem ny, at der er så mange praktiske ting, at man ikke kan forsvare at flytte den her kamp, siger direktøren.

Der er ikke så meget at gøre for klubben, og derfor ser de nu blot fremad, og får det bedste ud af situationen.

- Uanset hvad, så er det en kæmpe sportslig triumf, at vi skal spille EHF Final Four i Kiel. Det er en af klubbens allerstørste kampe, vi kommer til at spille mod en af Europas bedste klubhold. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at forberede os bedst mulig – vi koncentrere os om DM-slutspillet først, og når den er fløjtet af, har vi fokus på Kiel. Men det er fysisk og sportsligt en meget, meget stor opgave, vi står overfor, men den vil vi prøve at løse, alt det vi kan, siger John Mikkelsen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.