TTH Holstebro vinder på hjemmebane: KIF Kolding får bank igen

KIF Kolding tabte for fjerde gang i sæsonen i herrernes bedste håndboldrække, da TTH Holstebro vandt hjemme.

TTH Holstebro vinder over KIF Kolding på hjemmebane.

KIF Kolding jagter fortsat sæsonens første sejr i Primo Tours Ligaen.

Den tidligere storklub i herrehåndbold var fredag på besøg hos TTH Holstebro, og her vandt hjemmeholdet ganske sikkert med 38-30.

Dermed har sæsonen indtil videre budt på fire nederlag og en enkelt uafgjort kamp for KIF Kolding, der med nød og næppe overlevede i ligaen i sidste sæson.

KIF Kolding har tabt til Århus Håndbold, Skanderborg Håndbold og Sønderjyske, men bundholdet fik 23-23 hjemme mod Lemvig-Thyborøn i kampen før opgøret mod TTH.

Gæsterne kom ellers foran 1-0 og 2-1, men forhåbningen om point eller sågar en sejr led hurtigt et knæk, da TTH langsomt øgede afstanden og gik til pause foran 19-13.

Det var for stor en mundfuld for KIF Kolding at hente seks mål, og det blev ikke nemmere, da Nikolaj Enderleit hurtigt i anden halvleg øgede til 20-13 for hjemmeholdet.

TTH var en overgang foran med 12 mål, men det endte altså med en sejr på otte mål.

Efter to uafgjorte kampe i træk betød sejren, at TTH med seks point indtager fjerdepladsen med en bedre målscore end Sønderjyske.

KIF Kolding har stadig sit ene point i bunden.