TTH Holstebro taber stort til Team Esbjerg

TTH Holstebro drillede Team Esbjerg i første halvleg, inden kvindeligaens førerhold for alvor trak fra.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Efter en velspillet anden halvleg lykkedes det lørdag håndboldkvinderne fra Team Esbjerg at besejre TTH Holstebro med 37-27.

Dermed har Esbjerg vundet 15 sejre i 16 kampe. Holdet topper nu HTH Ligaen med 30 point - seks point mere end København og Odense.

I kampen kom gæsterne fra Holstebro ellers bedst fra start. Med en række hurtige scoringer bragte holdet sig foran 7-3 mod de forsvarende mestre.

Langsomt fik hjemmeholdet spillet sig ind i kampen, og Esbjerg-træner Jesper Jensens tropper kunne gå til pause bagud 14-16.

Stor scoringspause

I anden halvleg kom Esbjerg langt bedre fra start, og efter to minutter udlignede stregspiller Clara Monti Danielsson til 16-16.

Herefter fulgtes de to hold ad til stillingen 19-19, inden Esbjerg for alvor trak fra, da TTH i en periode på 12 minutter blot scorede en enkelt gang, hvorfor Esbjerg kunne bringe sig foran 27-20.

Stregspiller Marit Malm Frafjord, venstrefløjen Elma Halilcevic og playmaker Sonja Frey scorede hver syv mål for Team Esbjerg og blev dermed kampens mest scorende spillere.

Tidligere lørdag vandt Viborg HK 23-21 over Nykøbing Falster Håndbold, mens Ajax København besejrede Skanderborg med 28-23 i rundens sidste kamp.