TTH Holstebro spiller uafgjort mod Århus Håndbold

TTH Holstebro var bagud 27-31 med fire minutter tilbage, men udlignede i de sidste minutter mod Århus Håndbold.

tth Holstebro og århus

Efter en god sæsonstart er Århus Håndbold havnet i en resultatmæssig krise.

Alt tydede ellers på en hjemmesejr til aarhusianerne mod TTH Holstebro torsdag aften, men bagud 27-31 kæmpede TTH Holstebro sig op og fik 31-31.

Det var syvende ligakamp i træk, at TTH Holstebro gik fra banen mod Århus Håndbold med enten en sejr eller en uafgjort.

Århus-topscorer Nikolaj Læsø og målvogter Jens Fredsgaard viste i glimt, hvorfor de to profiler tidligere torsdag var blevet belønnet med kontraktforlængelser, men de viste også glimt af det modsatte.

Med fire minutter tilbage scorede Læsø i et tomt mål fra egen banehalvdel, så aarhusianerne førte med 31-27, men siden var han selv med til at fremprovokere gæsternes overraskende comeback.

I slutfasen smed han først bolden væk og tog siden en tidlig, uskarp afslutning, så TTH kunne nå at udligne med fem sekunder tilbage af opgøret. De lamslåede Århus-spillere gad ikke en gang forsøge at score til sidst.

I sekunderne efter kampen tog Læsø ansvaret for pointdelingen.

- Det var dårligt af mig. Jeg tabte kampen for holdet i dag. Det var ringe, jeg ved ikke, hvad jeg lavede på de sidste to angreb, hvor jeg tabte bolden, siger Århus-spilleren til TV2 Sport.

Forud var gået en kamp, hvor Århus via en stærk afslutning på første halvleg var gået til pause med en føring på 18-15.

Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg, men stille og roligt fik hjemmeholdet genetableret en føring på flere mål.

Alligevel var det ikke nok til, at Erik Veje Rasmussens mandskab kunne få den første sejr siden slutningen af september.

Århus Håndbold ligger nummer otte i ligaen, mens TTH med sejren kravler op som nummer fire.

18. december tørner de to hold sammen igen. Til den tid er det i en kvartfinale i pokalturneringen.