TTH Holstebro snupper storsejr og snuser til toppen

TTH Holstebros håndboldherrer vandt torsdag aften 31-22 på hjemmebane over Nordsjælland Håndbold.

Arkivfoto
Arkivfoto

Der blev spillet to kampe i den bedste danske håndboldrække torsdag aften, og i begge opgør var hjemmeholdene storfavoritter.

TTH Holstebro levede op til favoritværdigheden og vandt 31-22 hjemme over Nordsjælland Håndbold og leger nu med helt i toppen af tabellen.

Med sejren har TTH Holstebro 18 point efter 14 kampe. Det er samme antal point som Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på tredjepladsen. BSV har kun spillet 13 kampe og fører på en lidt bedre målscore. Skjern topper ligaen med 22 point efter 13 kampe, mens GOG følger lige efter med 20 point.

I torsdagens kamp førte TTH Holstebro an fra start til slut. Allerede ved pausen var hjemmeholdet foran med 18-8. Det lykkedes Nordsjælland Håndbold at reducere til 21-27, men tættere på point kom udeholdet ikke.

Martin Lysdal Hansen blev topscorer for TTH Holstebro med otte mål, mens Johan Meklenborg scorede lige så mange for udeholdet, som er nummer 11 i ligaen med ti point.

I torsdagens anden kamp lignede bundholdet Tønder længe en vinder ude mod favoritterne fra Ribe-Esbjerg, som reddede det ene point til slut. 25-25 endte kampen. Tønder, som kun havde vundet en enkelt kamp i de første 13 forsøg, var foran med tre mål flere gange i anden halvleg, men magtede ikke at holde fast i føringen.

Ribe-Esbjerg har på en niendeplads 11 point efter 14 kampe. Tønder har blot fire point på sidstepladsen.