TTH Holstebro snupper kneben sejr over Skanderborg

Det lykkedes TTH Holstebros herrer at vinde med et enkelt mål over Skanderborg i den bedste danske række.

Der blev spillet et par tætte kampe i den bedste danske håndboldrække for herrer søndag eftermiddag.

TTH Holstebros herrer vandt knebent med 23-22 hjemme over Skanderborg Håndbold.

Sejren blev etableret i første halvleg, hvor Holstebro-mandskabet kom foran med 13-8 inden pausen.

I anden halvleg halede Skanderborg fire mål ind på hjemmeholdet, men det var ikke nok til point.

TTH Holstebro benyttede lejligheden til at annoncere en kontraktforlængelse med landsholdsbacken Peter Balling.

Dermed har Peter Balling, som søndag scorede et enkelt mål i sejren, en aftale med TTH Holstebro, der løber i de kommende to sæsoner.

- Jeg har efterhånden været en del år i TTH, men det ser jeg ikke som noget problem, men som en styrke da jeg føler, det er med til at udvikle mig.

- Jeg vil gerne være med til at rykke klubben yderligere, så vi bliver en fast del af topholdene hver sæson. Jeg kan godt lide at være i en klub, der hele tiden arbejder på at udvikle sig, siger Peter Balling til klubbens hjemmeside.

I søndagens anden ligakamp spillede Nordsjælland Håndbold på hjemmebane 30-30 mod HC Midtjylland.

Nordsjællænderne vandt første halvleg med et enkelt mål, mens midtjyderne var et mål bedre i anden halvleg.

Bedst placeret af de fire hold, der var i aktion søndag, ligger TTH Holstebro og HC Midtjylland som nummer syv og otte med ni point efter otte kampe.

Nordsjælland har seks point som nummer ti, mens Skanderborg er næstsidst i rækken med blot to point efter sæsonens første otte kampe.

GOG topper ligaen med 13 point efter otte kampe.