TTH Holstebro scorer målmandsprofil hos ligarivaler

Målmandstalentet Sebastian Frandsen flytter længere mod vest

Det blev TTH Holstebro, der løb med sejren i kampen om at sikre sig en af håndboldligaens nye målmandskometer, 23-årige Sebastian Frandsen fra Bjerringbro-Silkeborg.

Sebastian Frandsen har netop skrevet under på en aftale med Holstebro-klubben, hvor han afløser norske Torbjørn Bergerud, der skifter til Flensburg Handewitt.  

TTH Holstebro direktør John Mikkelsen, glæder sig meget over tilgangen af den unge målmandsprofil, der skal danne duo med Simon Gade.

- På trods af Sebastian Frandsens unge alder, er han allerede en stærk ligamålmand, og vi er sikre på, at han har meget mere i sig. I TTH Holstebro har vi mange gange bevist, at vi har et set-up, hvor vi kan flytte unge talenter til at blive ligaprofiler og senere landsholdsspillere. Det tror vi også på sker med Sebastian Frandsen, siger John Mikkelsen.

Det er efterhånden et stykke tid siden, den 23-årige spiller meddelte sin nuværende arbejdsgiver, BSV, at han søgte nye græsgange. Og han er godt tilfreds med, at TTH Holstebro er den fremtidige klub.

-  Mit kendskab til klubben er rigtig god. Jeg kender flere af spillerne, og samtidig har jeg arbejdet meget sammen med Michael Bruun, da jeg spillede på ungdomslandsholdet. Jeg synes godt om det, jeg har set, og jeg glæder mig til at blive en del af det stærke miljø og faciliteterne som man har i klubben.

For den to meter og fire centimeter høje keeper er målet også klart når han trækker i TTH-trøjen.

- Jeg skal ind og have noget ansvar. Det har jeg prøvet tidligere, og det har jeg det godt med. Samtidig er TTH en klub, der spiller med om medaljer og hvilket naturligvis også er et plus. Jeg har tidligere i min karriere valgt klub efter udsigten til at vinde noget, men nu handler det om min udvikling, siger Sebastian Frandsen.

Også TTH Holstebros cheftræner, Patrick Westerholm er glad for, at det lykkedes at hente Sebastian Frandsen til klubben.

- Jeg er rigtig glad for at Sebastian skal vogte TTH-målet i næste sæson. Da vi fik muligheden for at tilknytte Sebastian til klubben, så var jeg ikke i tvivl om at han var den rette for os, slutter cheftræneren
 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.