TTH Holstebro mangler stadig penge

Der mangler fortsat to millioner hos TTH Holstebro. Alligevel tror klubben på fremtiden.

Håndboldklubben TTH Holstebro har endnu ikke skaffet nok penge til at sikre klubbens økonomi.

Det var ellers meldt ud, at klubben senest torsdag skulle være i mål. Men TTH Holstebro har kun hentet 4,5 millioner kroner, og klubben har derfor ikke nået sin målsætning. Der mangler nemlig fortsat to millioner kroner, før den økonomiske balance er intakt.

Tro på fremtiden

Alligevel ser TTH Holstebro optimistisk på fremtiden. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

- Vigtigst af alt har vi mødt en stor opbakning og velvilje fra vores sponsorer, og vi mærker nu en voldsom positiv stemning omkring TTH Holstebro og det sportslige niveau, som vore samarbejdspartnere ønsker TTH Holstebro skal være på, siger klubbens bestyrelsesformand, Jørgen Hansen.

Det er nødvendigt for klubben at skaffe de resterende to millioner, hvis det nuværende sportslige set-up skal fastholdes. Og det kræver hårdt arbejde.

 - Vi er bestemt ikke i mål endnu og mangler altså stadig en del. Det er penge, vi skal have for at skabe den helt nødvendige økonomiske balance i klubben, som bestyrelsen og aktionærerne har givet håndslag på skal findes. Vi har haft kontakt til alle bidragsydere i TTH Holstebro, og mangler stadig svar fra en del og samtidig har klubben flere spændende arrangementer i støbeskeen henover vinteren og foråret, siger Jørgen Hansen til klubbens hjemmeside.

Kommunen giver flere penge

Det er blandt andet Holstebro Kommune, der har indvilliget i at give flere penge. På et møde onsdag blev det besluttet, at den trængte håndboldklub skulle hjælpes på vej med yderligere 600.000 kroner.

De ekstra penge kommer fra en pulje, der skal brande kommunen. Håndboldklubben får i forvejen en million kroner fra Holstebro Kommune, og nu mener SF, at støtten er blevet for stor.

- Vi har strakt os rigtig langt med det, der gives indtil nu, og de ekstra 600.000 kan vi ikke bakke op, siger Karsten Filsø, der er SF's eneste byrådsmedlem i Holstebro Kommune.

Ifølge TTH Holstebros formand er pengene dog helt berettiget.

- Hvis der ikke var TTH Holstebro, hvad var der så af sportslige fyrtårne til at markedsføre byen udadtil? Ingenting, siger Jørgen Hansen til TV MIDTVEST.

Klubben skal dog ikke fremover forvente mere økonomisk hjælp.

- Jeg tror, der er mange, der har sagt, at det her ikke skal gentage sig, siger Holstebro Kommunes borgmester, H.C. Østerby.

Hvis der ikke bliver skabt økonomisk balance i TTH Holstebro, risikerer klubben at skulle skære ned på sportssiden.

Utilfredshed med kommunal støtte til TTH Holstebro

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.