TTH Holstebro er klar til Final-4 efter gyser

Silkeborg-Voel førte i 55 minutter, men blev overhalet af TTH Holstebro i en spændende pokalkvartfinale.

TTH-pigerne i vild jubel efter pokalsejren over Silkeborg-Voel.

Håndboldkvinderne fra TTH Holstebro er klar til semifinalen i kvindernes pokalturnering, også kaldet Santander Cup. TTH vandt onsdagens kvartfinale på udebane over Silkeborg-Voel med 29-28 efter forlænget spilletid. Den ordinære kamp var sluttet 25-25. Silkeborg-Voel-spillerne troede ellers, at de havde sikret sig endnu en forlængelse, da Freja Cohrt i sidste sekund sendte bolden i nettet, men dommerne annullerede scoringen for overtrådt. Tv-billederne viste, at kendelsen var korrekt.

Tilskuerne i Jysk Arena havde sat næsen op efter Silkeborg-Voels første indtog i pokalsemifinalerne i klubbens historie, og hjemmeholdet førte da også i 55 minutter. Men det blev dyrt, at holdet ramlede ind i en scoringskrise i slutfasen af den ordinære tid, hvor det kun blev til to mål i de sidste 11 minutter. Dermed kunne et godt kæmpende TTH-hold med effektivt syv-mod-seks-spil æde sig ind i opgøret, og fem minutter før tid kom holdet foran for første gang i kampen ved 24-23.

TTH fortsatte med at have et let overtag i forlængelsen, og da Cohrts udligning blev afblæst, kunne vestjyderne juble over en stærk sejr. Holdet skal tilbage til Silkeborg for at spille finalestævnet, der afvikles som Final-4 i Jysk Arena 29. og 30. december.

Tirsdag kvalificerede Randers HK sig som det første hold til Final-4-stævnet.