TTH Holstebro er i pokalfinalen efter dramatisk opgør

Det var helt tæt, da TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold lørdag mødtes i pokalsemifinalen.

Johan Meklenborg blev topscorer for TTH Holstebro med ni mål. Her ses han i en tidligere kamp.

TTH Holstebro sikrede sig lørdag eftermiddag billet til pokalfinalen efter et nervepirrende opgør mod Skanderborg Håndbold.

Kampen var helt tæt hele vejen og endte med en 29-28-sejr til gæsterne.

Skanderborg havde muligheden for at udligne på et angreb til sidst, men TTH-målmand Rickard Frisk reddede Morten Ballings forsøg.

De to hold fulgtes ad stort set hele kampen, og Skanderborg gik til pause foran med et enkelt mål, 17-16. I anden halvleg holdt hjemmeholdet fast i en snæver føring og fik også bragt sig foran med 26-23.

Herefter scorede TTH dog fem mål i træk og kom således foran 28-26.

Med cirka halvandet minut tilbage reducerede Mike Haack til 28-29, og da TTH smed bolden væk i næste angreb, fik Skanderborg en sidste chance.

Det endte med et lidt rodet angreb og en afslutning fra Morten Balling, der altså ikke passerede målmand Rickard Frisk.

Dermed kan TTH Holstebro glæde sig over at være klar til pokalfinalen.

Johan Meklenborg blev topscorer for gæsterne med ni mål.

I pokalfinalen møder TTH Holstebro enten GOG eller Bjerringbro-Silkeborg. De to hold mødes lørdag eftermiddag i den anden semifinale.