TTH holder Århus ude af det sjove selskab

Erik Veje Rasmussens tropper tabte for tredje gang i træk, da det tirsdag blev til nederlag mod TTH.

TTH's Magnus Bramming blev kampens topscorer.

Århus Håndbold er endt i en sløje stime af resultater på et kritisk tidspunkt.

Tirsdag tabte aarhusianerne for tredje kamp i træk i Primo Tours Ligaen, da det på udebane mod TTH Holstebro endte med et nederlag på 31-35.

Nederlagene kommer, i takt med at grundspillet nærmer sig sin afslutning, og slutspilspladserne skal fordeles.

Erik Veje Rasmussens tropper er med fem kampe tilbage ikke en del af det sjove selskab.

Århus ligger på tiendepladsen, men har kun to point op til Sønderjyske på den slutspilsgivende ottendeplads. Sønderjyderne - og Mors-Thy på niendepladsen - har dog spillet en kamp færre og kan dermed senere på ugen lægge afstand til aarhusianerne.

Langt bedre ser det ud for TTH, der med tirsdagens sejr bringer sig op på 29 point på tabellens andenplads.

Århus Håndbold så ellers ud til at være på vej mod to vigtige point mod TTH. Ved pausen stod der således 17-16 til gæsterne.

I anden halvleg tabte Århus så pusten. TTH kom hurtigt foran og holdte altså føringen til slut, selv om hjemmeholdet først til allersidst fik skabt en komfortabel føring.

TTH's Magnus Bramming blev kampens topscorer. Landsholdsfløjen lavede ni mål.

28:22
Se også: Var det rigtigt at fyre træneren i Skjern? Er der ved at komme store transfersummer i håndbold? Og er niveauet i herreligaen slet ikke så god, som mange tror? Mange emner i ny Overtrådt.