TTH-herrer vandt i europæisk målorgie

Med en sejr på 36-31 fik Team Tvis Holstebro et fornuftigt udgangspunkt i EHF Cuppen mod Sporting CP (arkivfoto).

Skjern havde for to sæsoner siden dårlige erfaringer med netop Sporting, da vestjyderne tabte både ude- og hjemmekampen til portugiserne i EHF Cuppens gruppespil. Det viste sig dog at gå noget bedre for rivalerne fra Team Tvis Holstebro.

Team Tvis Holstebro lagde godt ud, og var efter seks minutter foran med 8-2. Glæden varede dog kort, da Sporting fik reduceret til 9-8 inden Team Tvis Holstebroigen trak fra og gik til pause foran med 20-17. Det skriver holdet på deres hjemmeside.dk

Med 20 minutter igen havde Sporting fået reduceret til 23-21, men med ti minutter igen var TTH-føringen oppe på 31-25. Sporting fik pyntet lidt på resultatet mod slutningen af kampen, der endte med en TTH-sejr på 36-31.

Der er returopgør næste lørdag i den portugisiske hovedstad Lissabon.