TTH henter tidligere Skjern-profil

Team Tvis Holstebro har hentet den islandske landsholdsspiller Vignir Svarvarsson fra næste sæson. Islændingen spiller i HC Midtjylland og har tidligere spillet i tyske Lemgo og hos rivalerne fra Skjern. FOTO: Team Tvis Holstebro

Det er en international profil, der fra næste sæson snørrer håndboldskoene for Team Tvis Holstebro. Vignir Svarvarsson har spillet mere end 200 landskampe for Island, har spillet to sæsoner i den tyske klub Lemgo, og så startede han karrieren udenfor Island hos ærkerivalerne fra Skjern Håndbold.

Team Tvis Holstebros træner Patrick Westerholm har både trænet og spillet med Svarvarsson.

- Vi får en spiller med masser af international erfaring og som er integreret i den danske håndboldkultur. Han har de seneste sæsoner været en af ligaens dominerende spillere på sin plads, og vi får en spiller, der er meget dygtig i begge ender af banen. Han er en type spiller, vi ikke har i TTH - og som jeg synes, vi mangler - og jeg er rigtig, rigtig glad for, at han har sagt ja til at skifte, siger Patrick Westerholm.

Team Tvis Holstebro har skrevet en to-årig kontrakt med stregspilleren.

- Jeg skifter til en stor klub i Danmark, en klub der nærmest altid er med fremme, når der skal spilles om pladserne i toppen af rækken og fordeles europæiske pladser. For mig handler skiftet om at komme til en klub, hvor jeg kan komme med helt frem i dansk håndbold, og det tror jeg på er muligt i TTH, siger Vignir Svarvarsson.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.