TTH henter svensk topscorer

Team Tvis Holstebro henter forstærkning i Sverige. Topscoreren fra den svenske liga, Maja Eriksson skal i de kommende to sæsoner trække i den hvide trøje.

Den svenske back Maja Eriksson skal de komme to sæsoner spille for Team Tvis Holstebro. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Team Tvis Holstebro ser et stort udviklingspotentiale i den målfarlige back.

- Jeg har fulgt Majas seniorkarriere fra den begyndte. Hun er en meget spændende spiller, der både har et godt skud og et godt offensivt overblik, og så kan hun også dække op. I det hele taget er der tale om en spiller med mange spidskompetence. Maja vil passe rigtig godt ind på det nye hold, vi kommer til at bygge op, og det gælder både på og uden for banen, siger cheftræner Pether Krautmeyer om TTHs nye signing. 

Maja Eriksen er 178 centimeter høj og delt topscorer i den svenske liga med 105 mål i 20 kampen for klubben Skövde HF.

- Det bliver et stort og sjovt eventyr at komme til TTH og dansk håndbold, og jeg er sikker på, at det vil være med til at flytte mig som håndboldspiller og menneske at tage et trin opad. Jeg har stor tillid til Pether som træner, og samtidig har jeg fået et meget positivt indtryk og både TTH og Holstebro. Derfor ser jeg meget frem til at blive en del af TTH fra næste sæson, siger Maja Eriksson.

Maja Eriksson skal afløse Jette Hansen, der forlader klubben pr. 30. juni 2016 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.