TTH henter islandsk stortalent

Team Tvis Holstebro har fra den kommende sæson hentet den 19-årige islænding Egill Magnusson, der kommer til fra klubben Stjarnan, hvor han altid har spillet. Venstrebacken har fået en tre-årig kontrakt.

Egill Magnusson regnes for det største talent på Island, hvor han allerede som 16-årig debuterede i den bedste seniorrække. I den igangværende sæson har han lavet 136 mål i 24 kampe, heraf 17 mål i samme kamp. Egill Magnusson er noterede for 30 U-landskampe og var en del af den seneste islandske A-landsholdstrup.

TTH's kommende cheftræner Patrick Westerholm glæder sig over tilgangen af den to meter høje back, der både besidder et godt skud og et godt blik for spillet.

- Han kan allerede rigtig mange ting, men han har et endnu større potentiale, som jeg ser frem til at arbejde videre med. Det handler blandt andet om at udvikle ham fysisk, og så skal han naturligvis også lære både dansk håndbold, kultur og sprog at kende. Men der er tale om en meget, meget spændende spiller, siger Patrick Westerholm.

TTH-bestyrelsesmedlem Jørgen Hansen glæder sig til at se Egill Magnusson i den hvide trøje.

- Der er tale om en spiller, som flere klubber i både Danmark og Tyskland har været ude efter, så vi er glade for, at han har valgt TTH. Vi er kendt som en klub, der udvikler spillere - et godt eksempel er Michael Damgaard - og jeg er sikker på, at vi også kan gøre det med Egill, siger Jørgen Hansen.

Egill Magnusson kalder det en drøm at komme til Danmark for at spille håndbold.

- Det har altid været min drøm, og jeg er utrolig glad for, at det netop blev Team Tvis Holstebro, da jeg tror, at TTH er den rigtig klub for mig nu. Klubben har tidligere vist, at her kan du udvikle dig som spiller. Klubben har et fantastisk træningsmiljø på eliteniveau. Træneren tror på mig, og jeg er sikker på, at her kan jeg udvikle mig videre og nå et nyt niveau, siger Egill Magnusson.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.