TTH forlænger med profil

Team Tvis Holstebro og Annette Jensen har forlænget samarbejdet i yderligere to sæsoner – frem til 30. juni 2018.

Cheftræner Pether Krautmeyer er yderst tilfreds med forlængelsen med playmakeren, der her i 2.halvdel af turneringen har været en af de mest fremtrædende spillere i Dameligaen, og en af hovedpersonerne bag holdets fremgang.

- Det er både dejligt og vigtigt, at vi også råder over Annette i de kommende to sæsoner.  Det er helt vildt, så meget hun har løftet sit spil. Da hun kom til klubben op til denne sæson, havde hun mistet lidt momentum, men er nu meget skarpere i sit spil og spiller nu noget fantastisk, kampafgørende håndbold, siger Pether Krautmeyer og betegner Annette Jensen som en nøglespiller i de kommende sæsoner. 

- Med den udskiftning, der bliver på holdet, bliver Annette særdeles vigtig. Hun ved, hvordan jeg gerne vil have tingene gjort, og hun bliver en af dem, der skal gå forrest. Det er jeg helt tryg ved, for hun er ekstremt seriøs og flittig i træningslokalet. Noget af det, der gør hende så god, er at hun både selv er farlig samt dygtig til at gøre sine medspillere gode. Og så er hun rigtig, rigtig god til at vurdere, hvornår hun skal gøre hvad, hvorfor det er sjældent, at hun fyrer unødvendige skud af, lyder det fra Pether Krautmeyer.

Annette Jensen glæder sig til at blive en del af ”det nye TTH”.

Spændende trup til den kommende sæson
- Det bliver meget spændende at være med til ligesom at begynde forfra. De spillere, der kommer til klubben, er rigtig, rigtig dygtige, og så er de unge og har store ambitioner. Det gælder jeg mig til at blive en del af. Og jeg tror, at vi kan rykke holdet helt vildt, siger hun. Annette Jensen er godt klar over, at hun som en af de mere rutinerede spillere skal være en af de bærende kræfter i næste sæson. Og det har hun det godt med.

Godt igang efter en svært start
- Det tog lidt tid, men jeg synes, jeg har fundet mig selv igen efter en lidt skidt start i TTH. Jeg kom med en ikke særlig god sæsonafslutning i Norge i bagagen, og det tog længere tid at falde til i TTH, end jeg havde håbet. Pether og jeg havde en lang snak, hvor vi fik afstemt forventninger, og siden da er det kun gået fremad. Og planen er, at vi fortsætter den vej, siger hun med et smil.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.