Toiletmangel på busstationen i Holstebro giver klager

​Der er ingen toiletter ved busterminalen i Holstebro, og det giver klager. Kommunen har afvist et toilettilbud fra DSB og kigger nu på andre løsninger.

Hvis du skal lade vandet, når du står af bussen ved busterminalen i Holstebro, kan du godt forberede dig på at krydse benene og holde ud.

Der mangler nemlig toiletter ved terminalen, hvor både bybusser og busser til oplandet har endestation.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Situationen har ifølge dagbladet fået ældrerådet til at klage, ligesom Holstebro Kommune har taget en snak med DSB for at nå frem til en løsning på toilet-problemet.

DSB-tilbud afvist

DSB har tilbudt kommunen at leje og rengøre et toilet i stationsbygningen 110 meter fra busterminalen for 75.000 kroner om året.

Et tilbud, lokalpolitikerne dog har sagt pænt nej tak til.

- Det er dyrt, og vi synes ikke, det er en løsning, som vil komme vores kunder i busserne til gode siger Klaus Flæng (S) til Dagbladet Holstebro Struer.

- Det er uheldigt, at der ikke blev fundet en løsning fra starten. Både ældre og handicappede har kritiseret forholdene, siger han.

Politikerne vil nu se nærmere på mulige løsninger. Der er blandt andet en mulighed i at leje og indrette toiletter i et hjørne af postterminalen.

Til de særligt toilettrængende  busrejsende har DSB betalingstoiletter ved perronen i banegårdsbygningen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.