Thoustrup tilbage til TTH

Bagspiller vender hjem til Team Tvis Holstebro - Viborg skriver med Louise Lyksborg og Jeppe Viinberg.

En gammel kending vender i næste sæson tilbage til håndboldklubben Team Tvis Holstebro.

Det drejer sig om den 30-årige bagspiller Jakob Thoustrup, der har skrevet en treårig kontrakt med barndomsklubben.

- Jeg har altid haft en lille drøm om at vende hjem til Team Tvis Holstebro. Jeg kender jo folk i og uden for klubben, og så har det altid været mit hold, for det er jo min by. Og nu vil jeg gerne være med til at sikre, at vi bliver i den sjove ende fremover, siger Jakob Thoustrup i en pressemeddelelse fra klubben.

Han skifter til det vestjyske fra Aarhus Håndbold, hvor han i denne sæson er topscorer. Han har også spillet for Fredericia, ligesom karrieren har budt på et halvt år i tyske Flensburg Handewitt.

Thoustrup kan spille alle tre positioner i bagkæden, men vil formentlig blive brugt en del på venstre back, idet Team Tvis Holstebro efter denne sæson siger farvel til både Petar Nenadic og Heino Holm Knudsen.

Lyksborg og Viinberg til Viborg

Viborg HK har også været aktiv på spillermarkedet. Klubben forstærker i næste sæson sit hold i kvindernes liga med den 24-årige højre fløj Louise Lyksborg, der vender hjem til Danmark efter to sæsoner i tyske Leipzig.

Louise Lyksborg har tidligere spillet i FCK og har spillet 25 A-landskampe.

- Jeg er rigtig glad for at skifte til Viborg HK. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har haft to gode år i Leipzig, men nu glæder jeg mig til at komme hjem til Danmark, siger hun.

Samtidig har Viborgs herrer lavet en 1-årig kontrakt med stregspilleren Jeppe Viinberg. Han var i 2001 med til at vinde det danske mesterskab for herreynglinge for Viborg og har senere blandt andet spillet for Ikast og Odder.

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.