Team Tvis Holstebros træner fyret

Team Tvis Holstebros træner, Niels Agesen, er blevet fyret på grund af dårlig økonomi i klubben.

Team Tvis Holstebro anvender en klausul i ansættelsesaftalen med cheftræner Niels Agesen. Cheftræneren stopper derfor efter denne sæson.

- Det er jeg rigtig ked af. Vi vil jo helst give træner og spillere mere i løn og ansætte nogle flere, men vi bliver nødt til at være økonomisk ansvarlige. Der er en eneste grund til, vi er noget frem til denne her beslutning, og det er økonomi. Vi har spillet for nogle penge, vi ikke har. Budgettet hænger ikke sammen i år, og det går desværre ud over Niels Agesen, siger Jørgen Hansen, næstformand i Team Tvis Holstebro.

Agesen skuffet

For cheftræneren kommer fyringen som noget af en overraskelse.

- Jeg er ked af det. Jeg er skuffet, for jeg ville rigtig gerne have gjort min kontrakt færdig. Men jeg accepterer også, det er en ledelsesret at fyre og ansætte. Det er en del af gamet, siger Niels Agesen, cheftræner i Team Tvis Holstebro.

Niels Agesen har været i klubben i mere end 10 år. Han har bygget klubbens kvindehold op fra et 1. divisionshold til toppen af ligaen.

- Det her er et job som alle mulige andre, men når man arbejder tæt med nogle folk i mange år, så kommer man tæt på hinanden, når man bruger så mange timer sammen. Så kommer der følelser ind over, og dem skal man bearbejde, men man skal også passe på, det ikke slører billedet, siger Niels Agesen.

Spillerne er chokerede

Fyringen af cheftræneren kommer som en stor overraskelse for spillerne.

- Jeg har haft Niels som træner altid, så det er da mærkeligt, og det kom som noget af et chok. Jeg havde ikke set den komme. Det er med triste følelser, jeg ikke skal have ham mere. Så jeg skal lige sluge den, siger Kristina Mulle Kristiansen, spiller i Team Tvis Holstebro.

Niels Agesen fortsætter i Team Tvis Holstebro sæsonen ud. Herefter overtager svenske Pether Krautmeyer cheftrænerrollen. Krautmeyer har de seneste syv sæsoner dannet trænerduo med Niels Agesen.

Her kan du høre Jørgen Hansen, næstformand i Team Tvis Holstebro, Niels Agesen selv og spiller Kristina Mulle Kristiansen fortælle om fyringen af Niels Agesen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.