Team Tvis fik vigtig udesejr

Nathalie Hagman bidrog med 11 scoringer, da håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro ude slog Randers.

Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro tog en flot udesejr på 30-22, da holdet onsdag aften var på besøg i Randers i kvindernes bedste håndboldrække.

Den svenske Team Tvis-spiller Nathalie Hagman var med hele 11 scoringer stærkt medvirkende til sejren, der betyder, at holdet rykker forbi Randers i tabellen. Team Tvis placerer sig efter kampen på femtepladsen i Primo Tours Ligaen.

På trods af det overbevisende slutresultat var kampen tæt i første halvleg. Føringen skiftede flere gange undervejs, men Team Tvis Holstebro kunne gå til pause med en føring på 17-15-efter scoring i sidste sekund af topscorer Nathalie Hagman.

I starten af anden halvleg satte udeholdet sig fra starten på opgøret. Med fire scoringer i træk bragte Team Tvis Holstebro sig på 21-15, inden hjemmeholdet kom på tavlen for første gang i anden halvleg og reducerede til 16-21.

Team Tvis Holstebro så sig dog ikke tilbage og kunne dermed rejse hjem fra Randers med en sikker 30-22-sejr i bagagen.

I Viborg vandt hjemmeholdet en kneben 28-27-sejr over København Håndbold. Viborg havde ellers været bagud med hele 11-17 undervejs, men formåede altså at vende kampen til sidst. Viborg indtager dermed tredjepladsen i kvindernes håndboldliga.

Også topholdet FC Midtjylland sikrede sig en sejr, da de på hjemmebanen i Ikast slog gæsterne fra SønderjyskE med resultatet 32-22.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.