Tam indsats: TTH Holstebro henter et enkelt point mod ligaens nummer 11

Onsdag aften spillede TTH Holstebro på hjemmebane lige mod gæsterne fra Nordsjælland Håndbold.

Det blev en kedelig affære, da TTH Holstebro jagtede to point i Gråkjær Arena onsdag aften. Slutresultatet blev 28-28 i en kamp, hvor de to hold var jævnbyrdige i det meste af tiden.

Holstebrotræner Patrick Westerholm savnede kvalitet i opgøret mod holdet fra Sjælland. 

quoteNordsjælland gør det, som de er gode til, hvilket er at spille lange angreb og vente på den rigtige chance. Det var vi godt forberedt på, men alligevel mister vi tålmodigheden i forsvaret flere gange

Patrick Westerholm

- Jeg er skuffet over, at vi laver så mange uprovokerede, nemme fejl mod Nordsjælland. Der er stor mangel på den kvalitet, som vi forventer af os selv, og vi lykkedes ikke med at følge den taktik, som vi har langt, siger han i en meddele på klubbens hjemmeside.

De to hold gik til pause ved stillingen 13-13. Da dommerparret fløjtede på til anden halvleg, var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og efter 43 minutter førte TTH Holstebro 21-17. Nordsjælland indhentede efter 10 minutter den føring og udlignede til stillingen 24-24.

- Nordsjælland gør det, som de er gode til, hvilket er at spille lange angreb og vente på den rigtige chance. Det var vi godt forberedt på, men alligevel mister vi tålmodigheden i forsvaret flere gange, siger Patrick Westerholm i meddelelsen.

Lige nu ligger TTH Holstebro på 4. pladsen Herrer Håndbold Ligaen. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.