Sygdom i EM-lejren: Hylleberg må blive i sengen

Hverken Lærke Nolsøe eller Mathilde Hylleberg var i stand til at deltage i lørdagens træning i Nantes.

Det var en lidt amputeret dansk EM-trup, der lørdag eftermiddag var tilbage i træningshallen i Nantes efter en håndboldfri fredag.

De to fløjspillere Mathilde Hylleberg og Lærke Nolsøe har sygdom i kroppen og måtte blive hjemme på hotellet, mens de øvrige 16 EM-spillere begyndte forberedelserne til mandagens kamp mod Rusland.

- Hylleberg har været lidt skidt, og nu har Lærke også lidt knas. Vi må afvente og se, hvor slemt det er med hende, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Det er ikke det første tilfælde af sygdom, der rammer truppen før og under slutrunden.

Værelseskammerat har også været ramt

Se også: Mathilde Hylleberg sagde i halvandet år nej til kreds- og landshold men er nu på vej til EM-slutrunde i Frankrig  

Først var det landstræneren selv, der var sløj, og før premierekampen mod Sverige måtte Anne Cecilie la Cour springe over træningen. La Cour deler under EM værelse med Hylleberg.

- Hun (la Cour, red.) er højst sandsynlig resistent nu, så det bør ikke bliver det store problem. Men ellers passer vi selvfølgelig ekstra på.

- Tilfældene er kommet lidt med mellemrum. Det er ikke noget, vi kan gøre så meget ved, og vi ved ikke helt, hvor det kommer fra. 

- Men vi tager vores forholdsregler, og lægen er hjemme på hotellet ved de to spillere, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark skal i aktion igen på mandag, hvor modstanderen er Rusland.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.