Svømmebad konkurs

Onsdag blev Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg erklæret konkurs. Svømmehallen er lukket ned, og de ansatte fyret. Der er fortsat åben i haller og omklædningsrum.

Efter flere år med en skrantende økonomi måtte Vestjysk Fritidscenter onsdag morgen aflevere en konkursbegæring til skifteretten. Idrætcentrets fire ansatte er fritstillet med omgående virkning. Svømmehallen er nu lukket, men fitnesscentret, og idrætshallerne får foreløbig lov at bestå - dog uden personale.

- Det er ikke så sjovt. Men det kom ikke som nogen overraskelse for medarbejderne, at de blev fritstillet nu.  Men det er en trist situation, siger kasserer Michael Knak til tvmidtvest.dk.

En tredjedel af de besøgende er svømmere

Selvom noget af centret holdes åbent, ser kassereren ikke lyst på fremtiden.

- En tredjedel af centrets besøgende er svømmere, så det vil gå hårdt ud over livet i centret, at svømmehallen er lukket, forklarer han.

Over 1000 faste brugere og en hel skole i Ulfborg mister med konkursen muligheden for at svømme.

Gammel gæld

Lukningen er en konsekvens af gæld i forbindelse med en ombygning år tilbage og kommunesammenlægningen. Centret har flere gange forsøgt at løse problemet sammen med kommunen, men parterne har ikke kunnet finde nogen løsning. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.