Stregprofil skifter fra Skjern til Holstebro

Christoffer Cichosz forlader Skjern efter denne sæson og flytter i stedet lidt længere nord på til rivalerne fra TTH Holstebro.

Christoffer Cichosz har lige nu stor succes i Champions League med Skjern Håndbold, og søndag var han tæt på at tage point fra det stjernespækkede Paris-mandskab. 

Men nu får den fysisk stærke stregspiller nye udfordringer hos ligakonkurrenterne TTH Holstebro.

Den 30-årige håndboldspiller har skrevet under på en 3-årig kontrakt med TTH's herrer fra næste sæson.

- For mig er et skifte til TTH Holstebro meget spændende. Det er et skifte, der kommer på et godt tidspunkt i min karriere, hvor jeg er klar til at få en større rolle i en stærk klub, og her var TTH Holstebro et optimalt valg, siger Christoffer Cichosz i en pressemeddelelse fra TTH Holstebro.

Samtidig sætter han ord på skiftet fra rivalen Skjern Håndbold.

- Det har været et relativt følelsesmæssigt valg at tage skridtet fra Skjern til TTH Holstebro, da der jo er den velkendte rivalisering mellem de to klubber. Men for mig at se, så er det også to klubber som minder meget om hinanden, og hvor der er de her gode vestjyske værdier, som jeg sætter rigtig stor pris på og kan se mig selv i, siger han.

Nye medaljedrømme

Cichosz kom til Skjern fra Mors-Thy i 2017 og var sidste sæson med til at vinde guld med den vestjyske klub. Nu drømmer han om mere med metal med TTH Holstebro.

- Min ambition i TTH Holstebro er helt klart at vinde metal i løbet af de næste tre år. Klubben er i gang med en ekstrem spændende proces og har opbygget en stærk trup. I mine øjne er det absolut realistisk, at man kan være med hvor det for alvor bliver sjovt, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger han.

Klubbens cheftræner, Patrick Westerholm, ser da også et stort potentiale i den nye stregspiller.

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Christoffer kan udvikle sig til en af de stærkeste stregspillere i ligaen. Han er afgjort en spiller med klare lederkompetencer, og som vil få stor betydning for os, og jeg tror, at Christoffer og TTH Holstebro er det rette match, siger cheftræneren.

TTH Holstebro ligger på en femteplads i herreligaen med 11 point efter otte kampe.

Christoffer Cichosz, som her sidder sammen med TTH Holstebros direktør, afløser Vignir Svavarsson, der stopper i TTH efter denne sæson.
Christoffer Cichosz, som her sidder sammen med TTH Holstebros direktør, afløser Vignir Svavarsson, der stopper i TTH efter denne sæson.
Foto: TTH Holstebro

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.