Storebror: Nu kan Jonas få fred

Det er en trist dag for Jonas Hedegaard Hansens bror, Claus Linddahl. Samtidigt er han glad for, at Jonas nu endelig kan få fred.

Det er med blandede følelser, at broderen til den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen i dag har modtaget meldingen om, at det var hans lillebror, som torsdag morgen blev fundet død i Storåen. 

- Det har været utrolig hårdt at gå i uvished om, hvad der var sket med min bror. Derfor er det også med meget blandede følelser, at vi nu har modtaget beskeden om min brors død. Det er en utrolig trist dag for vores familie, men samtidig er vi glade for, at min bror og vi nu endelig har fået fred, siger Claus Linddahl.

Forsvundet i 43 dage

Den 21-årige soldat forsvandt natten til den 6. marts efter en bytur i Holstebro, og han har været eftersøgt lige siden. Den private organisation Missing People har med hjælp fra borgere og venner ledt efter manden, lige siden han forsvandt. Netop de mange frivillige som har hjulpet til med eftersøgningen, ønsker familien at takke i dag.

- Jeg vil gerne sige tusind tak til alle dem, som har hjulpet os og støttet os på hver sin måde i eftersøgningen af min bror. Det har gjort den utrolig svære tid mere udholdelig for hele familien. Nu vil vi bare gerne bruge tiden på at være sammen og bearbejde vores sorg.

Politiet har endnu ikke fastslået den præcise årsag til Jonas Hedegaard Hansens død, men fastslår, at intet tyder på, at der skulle ligge en forbrydelse bag dødsfaldet.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.