Stor efterspørgsel betyder flere byggegrunde

34 ekstra byggegrunde bliver snart byggemodnet i Mejrup i Holstebro Kommune. Det sker for at dække en voksende efterspørgsel.

Holstebro Kommune har indtil nu solgt 91 byggegrunde til parcelhuse i år, og det er tre gange så mange i forhold til sidste år. Derfor er kommunen nu gået i gang med at byggemodne 34 ekstra byggegrunde i Mejrup, for at følge med efterspørgslen.

- Vi har taget konsekvensen af det store grundsalg i år, og nu fremrykker vi byggemodningen af de sidste byggegrunde i Mejrup Øst, siger kommunaldirektør i Holstebro, Lars Møller, til Dagbladet Holstebro.

Langt de fleste grunde er solgt i Holstebro, men der er også solgt eller reserveret byggegrunde i byer som Nr. Felding, Borbjerg, Tvis og Vinderup. I Mejrup Øst satte kommunen i august 56 byggegrunde til salg. 50 af dem er allerede solgt, mens fem af de resterende seks er reserveret af interesserede købere.

- Vi er glade for det store salg, men vi er blevet mere udfordret på området, end vi havde regnet med. Vi skal ikke binde for mange penge i usolgte byggegrunde, men køberne bestemmer jo, hvor de vil bo, siger Lars Møller til Dagbladet Holstebro.

De 91 solgte grunde i år er tre gange så mange som de 30, der blev solgt sidste år.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.