Stjal fra stribevis af biler

Politiet anholdt tre mænd i Vinderup for tyveri fra biler. Den ene forsøgte at stikke af, men blev fundet af en politihund.

Tre mænd fra Ansager og Lunde ved Nr. Nebel blev natten til fredag anholdt efter stribevis af tyverier fra biler i Vinderup.

Mændene er i forvejen mistænkt for lignende kriminalitet i Syd og Sønderjyllands Politikreds, og juristerne hos Midt- og Vestjyllands Politi overvejer nu, om de skal fremstilles i et grundlovsforhør med krav om fængsling.

Det var et vidne, der ved 2-tiden gjorde politiet opmærksom på, at der var noget galt. Vidnet havde set tre mænd, der gik frem og tilbage i kvarteret, og det lykkedes den tilkaldte patrulje at anholde to af mændene - den tredje stak af.

En times tid senere ringede anmelderen tilbage og fortalte, at den tredje mand var vendt tilbage. En hundepatrulje blev sendt til stedet, og det lykkedes herefter politihunden Otto at snuse sig frem til den tredje mand, som også blev anholdt.

Politiet har indtil videre fået fire anmeldelser om tyveri fra biler i Vinderup. Der er blandt andet stjålet kontanter, solbriller og GPS-udstyr.

De anholdte er 31, 33 og 35 år.