Spar Nord overtager bank

Spar Nord Holstebro overtager kunder og medarbejdere fra Danske Anderskassers Banks aktiviteter i Holstebro.

1.700 privat- og erhverskunder fra Danske Andelskassers Bank i Holstebro bliver i fremtiden kunder i den lokale Spar Nord. Det oplyser Spar Nord  i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker på baggrund af en netop indgået aftale mellem de to banker. Kunderne er alle hjemmehørende i Holstebro-området og har et samlet bankengagement omkring 270 millioner kroner.

Aftalen vækker stor begejstring hos Spar Nord Holstebro

- Set fra Spar Nords perspektiv er det en ganske betydelig forretning, vi nu overtager fra Danske Andelskassers Bank, og der er tale om kunder og forretningstyper, som passer helt perfekt ind i den forretning, vi allerede driver, siger direktør Franck Svanborg.

Holstebro er spændende

Også i direktionen glæder de sig over flere kunder i Holstebro.

- For det første er en by som Holstebro et spændende vækstcenter, og derfor i sagens natur et attraktivt område for os at vokse i. For det andet ligger overtagelsen af aktiviteter fra Danske Andelskassers Bank i god forlængelse af den fusion med Sparbank for halvandet år siden, hvor vi fik en bedre geografisk dækning i Holstebro og de omkringliggende byer, siger bankdirektør i Spar Nord, Bent Jensen.

Spar Nord ejes af cirka 125.000 aktionærer.