To sigtet for krybskytteri ved Ulfborg

​To mænd blev sent mandag aften anholdt og sigtet for overtrædelse af jagtlovgivningen. Den ene er også sigtet for spirituskørsel.

En kronhjort blev mandag aften skudt ved Ulfborg. Kronhjorten døde dog ikke af skuddet og stak af.

Klokken 21:22 modtog Midt- og Vestjyllands en anmeldelse om, at et vidne havde hørt riffelskud ved en majsmark i Husby. En hundepatrulje blev sendt til stedet, hvor vidner fortalte, at de havde set to mænd stå ved en kronhjort.

De to mænd forsøgte at stikke af, da hundepatruljen ankom, men politiet fik hurtigt fat i den ene, en 47-årig mand fra lokalområdet.

Stak af i bil

Den anden mand – en 48-årig mand – løb hen til sin bil og kørte væk fra stedet. Han blev dog ganske kort efter standset ved en nærliggende rasteplads. Her konstaterede politiet, at manden var påvirket af alkohol.

Begge mænd er lokale, og de er nu sigtet for overtrædelse af jagtlovgivningen ved blandt andet at have drevet jagt uden jagtret. De erkender begge forholdet. Den 48-årige mand er desuden sigtet for spirituskørsel.

Politiet har beslaglagt den anvendte riffel med tilhørende kikkertsigte og patroner. Med hjælp fra en schweisshundefører blev det anskudte dyr lokaliseret og aflivet.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.