Semifinale-nederlag til TTH

Det lykkedes heller ikke Team Tvis Holstebro at vinde den anden semifinalekamp mod Kolding København (Arkivfoto).

Det blev kun nær ved og næsten for Team Tvis Holstebro, da holdet i dag skulle forsøgeb at revanchere sig efter sidste weekends nederlag i den første semifinale. Da kampuret nåede 60 minutter stod der 24-23 på måltavlen i Brøndbyhallen - og dermed en samlet semifinalesejr på 49-46 til Kolding København over to kampe.

Koldingenserne klarede sig videre i kraft af deres klare varemærke, en bundsolid defensiv. Nøjagtigt som i den første kamp lykkedes det at holde Tvis Holstebro nede på 23 scoringer, og det blev afgørende.

I angrebet var der til gengæld langt mellem de flotte sekvenser. Team Tvis spillede nemlig også en god forsvarskamp, hvor de i lange perioder gik højt og aggressivt op på KIF-bagspillerne og stressede dem til at begå fejl.

Bagud ved pausen

Bo Spellerberg lyste op for hjemmeholdet med masser af drive og en god skudarm, og ved pausen var hjemmeholdet foran 13-12 og holdt sig i front det meste af anden halvleg. Men Team Tvis gav aldrig op og kæmpede sig mod slutningen af kampen ikke kun op på uafgjort, men var på et tidspunkt oppe at føre med de to mål, som holdet tabte den første kamp med.

Og havde det ikke været for en stribe gode redninger af Kasper Hvidt i målet - og et par dyre Tvis-fejl i slutminutterne - kunne det formentlig have kostet KIF finalepladsen.

KIF Kolding Københavns modstander i guldkampene bliver vinderen af den anden semifinaleduel mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold. De to hold spiller deres anden semifinalekamp i Skjern i morgen, og Aalborg har et lille forspring efter 27-26-sejr i den første kamp mellem de to hold.