Rut forlænger med Team Tvis

Islandsk håndboldtalent forlænger med Team Tvis Holstebro.

Allerede som 17-årig tog Rut Jonsdottir springet fra islandsk håndbold til Team Tvis Holstebro. Og nu har den islandske landsholdsspiller forlænget kontrakten, så den islandske landsholdsspiller også i de kommende to sæsoner spiller i den hvide Team Tvis Holstebro-trøje.

Har det godt i topklub - 

Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben og på holdet, og jeg føler stadigvæk, at jeg kan udvikle mig rigtig meget i klubben,  siger 21-årig Rut Jonsdottir.

Hungrer efter titel

Team Tvis Holstebro ligger i øjeblikket på en delt førsteplads i håndboldligaen, og holdet spillede sig i weekenden videre til kvartfinalen i EHF Cuppen.

 - Vi vil rigtig gerne til at vinde nogle titler med TTH. Vi har været tæt på flere gange, og det har ikke gjort sulten mindre, siger Jonsdottir. 

100 kampe i hvidt

Rut Jonsdottir rundede tidligere på sæsonen 100 kampe i den hvide TTH-trøje, og efter Sandra Toft og Kristina "Mulle" Kristiansen er højrebacken den spiller, der har været længst tid i klubben. Derfor har det også været vigtigt for cheftræner Niels Agesen at forlænge kontrakten.

Fintestærk højreback

Den islandske landsholdsspiller, der står noteret for 50 landskampe, har sideløbende med håndbolden arbejdet og været under uddannelse. Med den nye kontrakt håber cheftræneren, at der bliver mulighed for at fokusere endnu mere på håndbolden.

 - Med en nye aftale får hun mere tid til at fokusere på håndbolden, og derved tror jeg, at hun kan indfri en endnu større del af det potentiale, hun besidder. Rut er en af de mest fintestærke spillere på højre back i ligaen. Og hun kan løfte sig endnu mere, når hun bliver stærkere, siger cheftræner Niels Agesen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.