Rotter i melrummet: Bager Max mister elitesmiley

​Den havde en elitesmiley, men det er ovre nu.

Når man går ind i Bager Max på Vesterbrogade i Holstebro, så bliver man mødt af intet mindre end en elitesmiley.

Men sådan er det ikke længere.

I går mistede Bager Max sin elitesmiley, som følge af et skadedyrsbesøg. Det skete efter, at bagermester Jesper Sander opdagede spor efter skadedyr – højst sandsynligt rotter – i et fjernlager, hvor der opbevares mel. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Jeg anmeldte det selv straks til Fødevarestyrelsen og tilkaldte skadedyrsbekæmpelsen, fortæller bagermester Jesper Sander til dagbladet.

Mulighed for bøde

Rotteresterne udløser udover tabet af sin elitesmiley også en risiko for en bøde. Det vides endnu ikke, hvilken størrelsesorden den i så fald vil komme til at ligge i.

Der er dog intet der tyder på, at rotterne skulle befinde sig andre steder end i lagerbygningen. I rapporten fra Fødevarestyrelsen står der:

- Risikoen for tilstedeværelse af skadedyr kan afgrænses til lokalet med melsiloen. Øvrige lokaler er gennemgået for spor efter skadedyr uden anmærkninger.

Bager Max er ikke blevet lukket på grund af smileyen. Hvis man har købt vaniljekranse, cookies, kokosfedtebrød, knækbrød, snackkiks eller lagkagebunde, så skal man kassere brødet eller levere det tilbage i butikken. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sundhed.