Rideklub fejrer: Endelig fri for hesteherpes

Donationer har hjulpet Holstebro Sportsrideklub gennem svær periode med hesteherpes - og det skal fejres!

Efter nogle hårde måneder på Holstebro Sportsrideklub er der i aften klar til fest. Rideklubben, der har været plaget af den dødelige hestevirus hesteherpes, er nemlig kommet ud på den anden side. 

- Det har været en rigtig mørk tid med alt det her sygdom, og det har taget rigtig hårdt på alle herude. Så vi synes, det er rigtig fedt at kunne holde sådan et arrangement, hvor vi kan lave noget sjovt, siger Marie Witt Poulsen, der er daglig leder af Holstebro Ridesportsklub. 

For at slippe af med den frygtede hestesygdom har rideklubben været nødt til at aflive flere heste. Derudover er staldene også blevet skuret og skrubbet, for at sikre at virussen var helt væk. 

Donationer har hjulpet klubben

Mens sygdommen hærgede i rideklubben, så de sig nødsagede til at lukke klubben. I forbindelse med genåbningen af klubben har de modtaget nogle donationer, som blandt andet er blevet brugt på at gøre staldene rene, men også på at få købt nye elevheste.

Holstebro Sportsrideklub har fået hjælp til at samle penge ind fra blandt andre elevholdsryttere, forældre og frivillige i klubben. 

For at fejre at rideklubben nu igen har sunde og raske heste, holder de tirsdag aften et arrangement, hvor en af Danmarks bedste dressurryttere aflægger et besøg.

Arrangementet vil have deltagere fra stalden, men også udefrakommende skal være med til at fejre den glædelige begivenhed.